Бујар Османи Од Своето Видео кое го Објавил Доби Казна

Бујар Османи, Вицепремиер, ставил видео на неговиот Facebook профил кое сам го снимал во своето возило и доби казна!

МВР информира дека поднела прекршочна пријава за Бујар Османи каде на видеото се гледа како управува со автомобилот, разговара на телефон и преминува преку полна линија за што Вицепремиерот доби пријава за кршење на законот за сообраќај.

3 Shares