Хороскоп

Дневен хороскоп за ден 03.12.2018

Овен (21.03 – 20.04) ЉУБОВ: Се чини дека вашето семејство ве окупира за себе, така што денес немате многу време за партнерот. Организирајте се. КАРИЕРА:

7 Shares
Хороскоп

Најстраствените хороскопски парови

Во љубовта не постојат правила, и сите ние го знаеме тоа. Понекогаш навидум некомпатибилните комбинации го наоѓаат патот до среќата и траат цел живот, додека

2 Shares
Хороскоп

Дневен хороскоп за ден 02.12.2018

Овен (21.03 – 20.04) ЉУБОВ: Она што го чувствувате како кочница е, всушност, вашата неподготвеност да се грижите повеќе за другата страна. КАРИЕРА: Вие ќе

8 Shares
Хороскоп

Дневен хороскоп за ден 01.12.2018

Овен (21.03 – 20.04) ЉУБОВ: Тоа што сте го направиле, сте направиле. Полека влезете во дискретна љубовна фаза кога веќе нема да има таква експанзијаа.

5 Shares
Хороскоп

Дневен хороскоп за ден 30.11.2018

Овен (21.03 – 20.04) ЉУБОВ: Осигурајте се дека со духовит, но несоодветен речник не и наштетите на вашата сакана личност. Контролирајте се. КАРИЕРА: Секој што

11 Shares
Хороскоп

Дневен хороскоп за ден 29.11.2018

Овен (21.03 – 20.04) ЉУБОВ: Во вториот дел од денот може да доживеете вистинската љубовна екстаза и исполнување на вашите соништа, за кои долго време

5 Shares
Хороскоп

Дневен хороскоп за ден 28.11.2018

Овен (21.03 – 20.04) ЉУБОВ: Може да очекувате многу ветувачки и исполнет ден кога станува збор за личните односи и општествениот живот. КАРИЕРА: Изгледа дека

13 Shares
Хороскоп

Дневен хороскоп за ден 27.11.2018

Овен (21.03 – 20.04) ЉУБОВ: Радоста за хармонијата и среќата што владеат во вашиот приватен живот ќе ви стане зависност. Игнорирајте ги малите грижи. КАРИЕРА:

9 Shares