Нова Страна

ВИДЕО: Го остави мобилниот телефон на масата и чекаше повик. Нема да им верувате на очите дека ОВА се случува!

Ако го читате ова, тогаш ќе се осмелиме и ќе речеме дека веројатно поседувате и мобилен телефон. Речиси секој човек го има. Иако мобилните телефони

17 Shares