Опушти се

Што мислите, Што ќе им се случи?

Седум патници во брз брод, возачот наводно искусен, барем така покажува со неговата става, наочари и сигурноста која ја прикажува при контролирањето на бродот! Но,

2 Shares
Опушти се

Манекенката на Инстаграм Заработува 100.000 $ годишно Поради Нејзината Единствена Јазична Способност (ФОТО)

Претпоставуваме дека би можеле да кажете дека овој модел на Инстаграм ја лаже конкуренцијата, буквално. Тоа е затоа што таа го издвојува својот уникатно долг

2 Shares