Што мислите, Што ќе им се случи?

Седум патници во брз брод, возачот наводно искусен, барем така покажува со неговата става, наочари и сигурноста која ја прикажува при контролирањето на бродот!

Но, како што се вели, зад воланот нема мајстор, па така и овде, брзина на вода е уште по опасна од патен сообраќај. Во секој случај, при овој настан немаше повредени лица, но интересно е да се видат нивните беспомошни реакции на видеото:

Погледнете и споделете со вашите пријатели

2 Shares